Reservereserves.com voor dummies (en iPhones)

De oudste Reserve Reserve speelde al bij Giants op het tweede honk voordat Bill Gates kon lopen. Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat we het hier over Diemen hebben, en dus niet over San Francisco. Anyway, hij kan een aardig balletje slaan, loopt wat minder soepel dan vroeger, maar de techniek van de laatste decennia is volledig aan hem voorbij gegaan. Het is hem derhalve dan ook nog niet gelukt de, soms toch aardige, stukjes op deze site te lezen.

Op het eerste gezicht lijkt het dan ook raar dat hij in het bezit is van de hypermoderne iPhone. Maar goed, hij dacht eindelijk een apparaat zonder knopjes, dus aanschaffen maar. Zo is het wel weer logisch.

Omdat alle Reserve Reserves recht hebben op een gezond portie (leed)vermaak is deze site vanaf heden dan ook volledig iPhone-proof.
wpiphone (Frank, als je er niet uitkomt wil ik de stukjes ook wel uitprinten hoor)