Postduif via Oost-Europa naar Bussum

Foto’s met vetraging toch aangekomen

Deze week maakte Reuters bekend dat de ADSL-verbindingen in Zuid Afrika zó langzaam zijn dat een postduif ingezet wordt om ‘zware’ digitale bestanden te verzenden.

Ook in Oost-Europa is het internet nog niet je-dat, en de postduif wordt daar ook nog veel ingezet. In plaats van postzegels te kopen, besloot mevrouw C. dan ook de half augustus gemaakte foto’s aan de poot van de van thuis meegenomen postduif te binden.

Helaas deed de duif waar hij voor getraind was, en vloog terug naar Oost-Europa. Toen daar niemand was die hem enthousiast opving, moet hij zich gerealiseerd hebben dat er iets niet klopte, en vloog hij terug richting ons Kikkerlandje. Op 9-9-2009, ook de dag van de Zuid Afrikaanse duif, gaf hij alsnog de gemaakte foto’s af, zodat deze op deze site gezet konden worden.

Geïnteresseerd? Je vindt ze in bij de verslagen van de wedstrijden HCAW2-Alcmaria en Double Stars-HCAW2

postduif