Ster verslaggever vroegtijdig naar huis

Peter Paul overweegt aftreden

Amsterdam, 18 september 2009 – De oplettende Reserve-Reserves-volger heeft het al in de gaten: er gaat iets fout met het verslag van de wedstrijd van afgelopen weekend. De statistieken verraden dat er weldegelijk een wedstrijd gespeeld is, en dat deze langer dan een enkele slagbeurt heeft geduurd, maar de gebruikelijke koddige teksten ontbreken vooralsnog op deze site.

Omdat de webmeester toch aangekeken wordt op een onvolledige site heeft hij een onderzoek ingesteld dat tot de volgende conclusie heeft geleid: Peter Paul, de sterverslaggever die stad en land afreist om de avonturen van de Reserve Reserves met de pen vast te leggen, heeft de wedstrijd niet gezien. Althans, niet helemaal. Hieronder de beelden van het moment waar het fout gegaan moet zijn. Peter Paul moet gedacht hebben dat dit einde wedstrijd betekende, en vervolgens de Vallei de rug toegekeerd hebben, om die dag niet meer weder te keren. Peter Paul was tot op heden niet bereikbaar voor commentaar. Er gaan geruchten dat hij overweegt op te stappen.