Third Series 2009, de derde helft

27 september 2009 – Alle ingrediënten waren aanwezig. Fantastisch mooi weer, een goed georganiseerd toernooi, tegenstanders op niveau (volgens het scouting report waren de tegenstanders van de Reserve Reserves écht heeeeel erg goed) en voor de verandering waren er dit weekend ook dames aanwezig die niet al een speciale band met één van de HCAW-heren hadden.

Helaas kregen de kersverse kampioenen het niet voor elkaar de boog ook het laatste weekend gespannen te houden. Het niveau van de wedstrijden was derhalve abominabel. Verslagen van de wedstrijd zullen dan ook niet gemaakt of op de site gepubliceerd worden.

Toepasselijk is het wel, maar de derde helft van hede Third Series was wél het verslaan waard. Helaas, de vaste verslaggever Peter Paul zit voor een levensgevaarlijke klus undercover bij de maffia in Sicilië. (Hotel Ambasciatori Palermo – Via Roma, 111 – 90133 Palermo, kamer 215, zie ook foto). peterpaulZijn vaste vervanger heeft weliswaar het verslag geschreven, maar heeft besloten dit niet in te dienen bij de hoofdredactie. De details die hiermee op straat zouden komen te liggen zouden menig, toch al kwetsbare, Reserve-Reserve-Relatie, in gevaar kunnen brengen. Zonder iets weg te geven kan wel gezegd worden dat de aanwezigheid van de, niet aan de Reserve Reserve gebonden, vrij rondlopende dames hier iets te maken mee hebben.

De belangrijkste prijzen van het toernooi werden dit jaar door Vliegtuigbouwer en ad-interim Spreekstalmeester Fokker uitgereikt. Er was een best ruikende speler, objectief en ter plaatsen bejureerd, een meest protesterende speler die het niet eens was met zijn verkiezing en uit het niet geringe aanbod werd ook de het-meest-over-z’n-top-zijnde-speler beloond met een trofee en een praatje. Deze prijzen waren natuurlijk niet serieus, maar werden alleen maar uitgereikt om de Vliegtuigbouwer ‘ns goed te kunnen testen op een podium. Het resultaat was niet onverdienstelijk waardoor hij ook volgend jaar mag blijven bij het kampioensteam.

Ook op de webiste van de Third Series zijn foto’s terug te vinden.