De week van een Papieren Reserve Reserves Coach (1)

Maandag

Vol goede moed toog de Papieren Coach afgelopen maandag naar de Vallei om de conditie én hand-oog-voet coördinatie van de Reserve reserves weer ‘ns goed te testen. Met de nodige blessures die goed getimed dus buiten het seizoen vallen was de opkomst verwachting niet torenhoog. Het aantal spelers dat echter de moeite had genomen de handschoen uit het vet te halen, voor zover die er al in was geweest, was beneden peil. Voor a.s. maandag wil ik hierbij dus dreigen met de digitale schandpaal. Zonder afmelding niet opdagen betekent… Dat zul je dan wel zien. Woody, het waren 12 fantastische minuten! Rond tien over half negen werd het pijnlijk duidelijk. We zouden met z’n vijven blijven die avond. Een bijzonder onhandig aantal voor het warmvoetballen. Woody, verstandige jongen, besloot eerst wat warm te gaan lopen terwijl de broertjes C. en Papieren Coach de verschrikkelijke Jariño handig de (voet)bal wisten af te houden. Om de conditionele lat niet direct té hoog te leggen werd besloten over de breedte een partijtje warm te voetballen. Twee tegen twee, één Reserve Reserve als reserve. In de dertiende minuut was de pret alweer over. Het altijd al kwetsbare lichaam van Woody begaf het nadat hij een sprint van Jariño verloor. Geschokt bleef de rest stil staan, een sprint verliezen van Jariño, mentaal zal de klap het hardst geweest zijn. De wiffle bal batting practice werd vervolgens aangegrepen om de nodige swings te maken. Nog een paar van dit soort trainingen en er gaat geen curvebal meer langs in 2010!