‘Beer van de armoede’ gaat naar El Ploffo

Amsterdam, 22 mei 2010 – Afgelopen weekend konden de Bussumse gladiatoren geen vuist maken tegen de gigantische Reserve Reserve selectie van de Hoofddorp Pioniers. Naast een touch-em-all van Jariño en twee niet zo striemende hits van de GGL was er maar één prestatie opvallend genoeg om genomineerd te worden voor ‘De Beer’.

Deze prestatie (vierde alinea) heeft vervolgens zó tot de verbeelding gesproken bij de bezoekers van deze site (blijkbaar alleen maar echte kenners), dat de nominatie met 75% van de stemmen ook direct tot winnende prestatie is gepromoveerd. Voor het eerst in de geschiedenis van ‘De Beer’ blijft deze erkenning dus niet in Bussumse handen, maar gaat deze naar één van de tegenstanders van de Bussumse Reserve Reserves.

De welgemeende felicitaties gaan  uit naar Lars Koehorst a.k.a ‘El Ploffo’, bij wie duidelijk nog een warm Bussums hart klopt en dat tijdens de wedstrijd ook gewoon durft te tonen!