Brekend nieuws

Weesp, 12 mei 2010 – De Reserve Reserves uit Bussum hebben een nieuwe speler toegevoegd aan hun al imposante selectie. Laurens Dammers zal per direct de overstap maken vanuit HH1 en de rest van het seizoen zijn kunsten vertonen in de eerste klasse B.

Dammers kreeg gisteren een aanbieding van de kampioenskandidaat in de HK Alu en vandaag is alles in een stroomversnelling geraakt. De laatste details zijn besproken en het contract is inmiddels getekend. De Utility infielder, die ook inzetbaar is als reliefpitcher, laat weten erg blij te zijn met deze positieverbetering. Dammers zal reeds aankomend weekend zijn debuut maken in de HK Alu. Er is één ontbindende voorwaarde opgenomen in het contract. Als het keurkorps van coach Froberg geteisterd wordt door blessures of schorsingen zal Dammers terugkeren naar HH1. Ook als er geen wedstrijd op het programma staat voor de Reserve Reserves is Dammers inzetbaar voor HH1.

Speurwerk van de webmeester van deze site heeft ook fotomateriaal opgeleverd. Bij het intypen van de zoekterm laurens dammers in Google komen echter meerdere foto’s boven tafel waarop dé Laurens zou kunnen staan. Hieronder twee beelden waarvan er hoogstwaarschijnlijk in ieder geval één correct is.