Fruitmand Ed de Kroket compleet

Amsterdam, 22 augustus 2010 – Na 18 wedstrijden zijn er nog twee Reserve Reserves die in alle wedstrijden een aandeel hebben gehad. Niet alleen is Ed de Kroket van deze twee de meest aansprekende Reserve Reserve maar hij heeft met zijn optreden van dit weekend een bijzonder mijlpaal bereikt. Dat is dan ook de reden dat we hem hier extra in het zonnetje willen zetten.

Aan slag heb je de ‘cycle’ en tot voor kort was daar geen equivalent van voor verdedigend spel. Met zijn eigenzinninge looproutes heeft Ed de Kroket echter een nieuwe standaard gezet in het moderne honkbal.

Gedurende het hele seizoen laat hij regelmatig een bananenroute zien, begin mei werd voor het eerst de druivenroute gelopen, begin deze maand werd de frambozenroute voor het eerst vertoond, en dit weekend werd dan toch eindelijk de altijd voor onmogelijk gehouden bramenroute gelopen (met remspoor!). Met deze prestatie is de fruitmand compleet. De fruitroutes worden bij deze dan ook ‘gertired’ en vanaf heden heet elke aanlooproute die anders is dan verwacht mag worden de KROKETROUTE.

(foto genomen op de Schiedamse parkeerplaats)

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.