Master of Disaster van berucht naar beroemd

Amsterdam, 23 augustus 2010 – Er zijn nog maar weinig Reserve Reserves over die de eer hebben gehad de dug-out te delen met de ‘Master of Disaster’. Als de verhalen waar zijn, dan is de kans groter dat er nog ‘poppetjes’ rondlopen die andere dingen met deze kleurrijke figuur hebben gedeeld.

Wel moet gezegd worden dat in seizoen 2003 het al bij één poppetje is gebleven. Wellicht dat Dennis Meester dus veel rustiger is geworden dan zijn bijnaam doet vermoeden. Aan het begin van seizoen 2005 moest hij pijp, knuppel, handschoen en pet aan Maarten geven. Een zeurende blessure (dat zou ook best dat poppetje geweest kunnen zijn) noodzaakte hem de Reserve Reserves vaarwel te zeggen.

Als bedankje voor alle prestaties en sterke verhalen werd zijn rugnummer #33 geretired, maar omdat hij z’n shirt door heeft gegeven aan Remco T. is er nog steeds een Reserve Reserve die met dit nummer speelt.

Net als alle andere Hall-Of-Famers nodigen we hem bij deze ook uit een acceptatie speech te plaatsen in de vorm van een reactie op dit bericht. Als dat niet haalbaar is mag hij z’n pijp, knuppel, handschoen en handschoen komen ophalen bij Maarten, maar let wel even op: voormalig Gastspeler Maarten is niet alle wedstrijden aanwezig vanwege verplichtingen bij dat andere bierteam.

Ga naar de Hall Of Fame voor de life-time-stats en opmerkelijke prestaties van Dennis.