Speler van de week (34)

Amsterdam, 30 augustus 2010 – Ondanks een westrijdloos weekend tóch een speler van de week. Als de andere Reserve Reserves a.s. vrijdag Storks een oorwassing geven is deze Reserve Reserve niet van de partij. De concurrenten van HCAW in de Eerste Klasse B halen alles uit de kast om alsnog de koppostie veilig te stellen.

Deze week hebben ze Jur K. bereid gevonden op een speeldag in het huwelijk te treden. Volgers van de Reserve Reserves weten dat dit geen aderlating is, maar op de gastenlijst prijkt ook een aantal wél waardevolle spelers, die dus ook de vrijdagavond wedstrijd gaan missen. Desondanks hebben we er alle vertrouwen in dat de Reserve Reserves vrijdag gaan winnen, en wensen we Jur een mooie dag en zijn vrouw in spé veel sterkte.


(Archiefbeeld: Jur klust een beetje bij in de plantsoendienst, inderdaad, bij z’n broer)