Competitieprogramma 2011

Amsterdam, 17 januari 2011 – Het ziet er naar uit dat het competitieprogramma 2011 definitief is. De Reserve Reserves hebben tien tegenstanders en mogen dus maar 20 wedstrijden spelen.

Dit jaar kan er wel weer wat meer gespeeld worden tegen regio-genoten, alleen voor de uitwedstrijd naar Blue Devils wordt een trainingskamp overwogen. In de andere poule speelt Terrasvogels een hele andere competitie. Het gerucht gaat dat de spelers al aan het oefenen zijn met het emotioneel afscheid nemen van de familie. Hun uitwedstrijden staan voorlopig allemaal buiten een straal van 200KM gepland, en dat betekent dat er per maand maar twee weekenden thuis geslapen kan worden.

Alle tegenstanders en het programma van de Reserve Reserves vind je op de Competitie-pagina, het volledige programma vind je hier. Het programma van de andere poule, de Eerste Klasse B, vind je hier. In het laatste weekend van september beginnen de play-offs. Er wordt gestreden om een titel waar je niet al te lang over na moet denken: HONKBAL KAMPIOEN WEDSTRIJDSPORT. De wintersport kan dus geboekt worden voor na het kampioensfeest dat op 9 oktober direct na de laatste wedstrijd gehouden wordt.