Driehonderdste!?!

Amsterdam, 3 februari 2011 – Natuurlijk gooit De Souza een stevige bal, en het zag er afgelopen dinsdag al best scherp uit, maar er zijn altijd strebertjes op deze aardkloot die het net weer even beter moeten doen.

Een goed voorbeeld hiervan is Aroldis Chapman, onthoud die naam. Deze meneer is vorig jaar oktober door algehele honkbalmoeheid aan onze aandacht ontsnapt, maar nu we weer bijgetankt zijn en reikhalzend naar het volgende seizoen uitkijken, komen we hem toch weer tegen.

Bij De Souza op een goeie dag heb je als slagman 0,09 seconde de tijd om te beslissen of je gaat slaan of niet. Bij Aroldis, of liever Meneer Chapman, is dat net effe iets minder. Kijk en huiver. En wat de PC betreft, volgende training nog ff niet ‘live’ tegenover Hubie, ik doe wel een extra rondje tossen!

FILMPJE!