Dienstmededeling: Bollenzaken

Amsterdam, 13 maart 2011 – De winterstop is vandaag definitief voorbij. Vanaf dit weekend zijn de Reserve Reserves dus weer ieder weekend ergens op een honkbalveld te bewonderen. De heren beginnen de 2011 oefencampagne zelf relaxed, rustig maar geconcentreerd tegen de Reserve Reserve Reserves van HCAW. Afhankelijk van het resultaat kunt u hier een verslagje verwachten.

Om de schok van de overgang van het winterse dieëet naar de teambollen niet te groot te laten zijn is er in alle wijsheid besloten dat deze eerste wedstrijd bollendienstvrij is gehouden. De Reserve Reserves moeten dus nog één weekendje voor zichzelf zorgen.

Omdat we vorig jaar ook soms onverwachts zonder bollen bleken te zitten (Jariño!@%*&) is het bollenschema dit jaar op een andere plek terug te vinden. Wat namelijk opviel is dat de spelers met de bollenbeurt vaak wel gewoon zelf aanwezig waren, maar zonder mand met lekkers. Op de pagina Competitie is daarom vanaf vandaag niet alleen terug te vinden wie de tegenstander is, waar en hoe laat er gespeeld wordt, maar ook wie de zorg heeft over de innerlijke mens. Kan niet meer fout gaan!?

De aftrap dit jaar wordt gedaan door Seb, die vorig jaar al ruim een halve competitie heeft mogen meeliften op de culinaire kwaliteiten van de Reserve Reserves. We zijn benieuwd naar de compensatiebollen die ervoor zullen zorgen dat we hem dat zullen vergeven…

2 reacties

  1. Je bent er een dag niet in het hele jaar en precies dan heeft de PC je ingedeeld voor bollen….tsss…kansloze missie weer. Kortom tegen Blue Devils zullen de kale bollen nog wat kaler zijn dan andere jaren (zeg maar zo kaal dat je ze niet ziet).

    Gegroet,

    Tomba la Bomba (misschien ooit nog een keer?)

    1. ruilen staat vrij, boete is ongenadig hoog dit jaar, je moet blij zijn dat je maar één keer ingedeeld bent!

Reacties zijn gesloten.