Belangrijk: Waar gaan we softbal kijken dit jaar?

Amsterdam, dinsdag 5 april – Na het mooie weer van de afgelopen weken komt de onvermijdelijke vraag weer om de hoek kijken: WAAR GAAN WE DIT JAAR SOFTBAL KIJKEN?

De kenners waren al een beetje in paniek want zij weten dat Jennie Finch gestopt is.

Deze absolute softbalsensatie verlaat de topsport om zich toe te leggen op eh… iets anders. Klik op het plaatje voor een overzicht van de hoogtepunten.

Gelukkig heeft de opperscout van HCAW z’n oog laten┬á vallen op een tweetal alternatieven. In het altijd gem├╝tliche Enschede is Jenna DeLong te bewonderen, je kunt haar alvast beter leren kennen (zodat ze niet vreemd meer is, zodat je dan niet vreemd…. etc. etc.) via haar Twitter. In 2010 werd ze nog 33 keer een Amerikaanse heuvel op gedirigeerd waarvan er 26 starts waren. In 184 innings gooide ze maar liefst 217 keer drie slag. De Reserve Reserves hebben nu al diep respect voor deze dame!

Voor het alternatief zouden we ons over het Rosmalen Trauma heen kunnen zetten. Deze week wordt daar namelijk een nieuwe aanwinst verwacht. De zeer getalenteerde Taryne Mowatt is een wild katje (speelde van 2005-2008 bij de Arizona Wildcats) dat duidelijk niet zonder handschoenen aangepakt kan worden. Na 2008 heeft ze zich geconcentreerd op iets anders, maar dit jaar is ze helemaal terug.

Gelukkig heeft ze een eigen pagina met hoogtepunten waar de Reserve Reserves zich goed kunnen inlezen.