De hoogtepunten van Frans van der Meer

Amsterdam, 5 april 2011 – Gelukkig zijn er geen scorekaarten om verslag te doen van de pijnlijke confrontaties met de werkelijkheid van afgelopen weekend. Er is echter wel bewijs van de topprestaties van een drietal Reserve Reserves.

Het hoogtepunt van zondag betreft het duo van voormalig Gastspeler Maarten en Vliegtuigbouwer Fokker die geheel vrijwillig werden aangewezen als umps voor één van de topwedstrijden. Hieronder het bewegend beeld, waar vooral opvalt dat Vliegtuigbouwer Fokker sneller beweegt dan we van hem gewend zijn. In seconde 6 t/m 9 van de film lijkt de hoofdscheidsrechter het teken van een ouderwetse rugby-try te signalen, maar later bleken deze punten niet officieel te zijn erkend.

Iets minder hard bewijs is er van het eerste hoogtepunt, de bom die op zaterdag (dus vóór het bier en de jonge meisjes) geslagen werd door Sebastiaan de Grote. Enig uitzoekwerk op Google Maps laat zien dat we er een indrukwekkende slagman bij hebben, voor de oefenwedstrijden.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.