Prioriteiten

Amsterdam, 3 juni 2011 – Vooralsnog is er bij onze kleine broertjes van Het Eerste nog niets te merken van een ‘Sai Baba’ effect. Dat is voor z’n eerste dag misschien ook wel een beetje veel gevraagd van de kersverse ‘bench coach’.

Trouwe supporters als we zijn, hebben de wedstrijd van Hemelvaart play-by-play nauwkeurig gevolgd, maar ook die extra aandacht heeft niet direct geresulteerd in resultaat. Gelukkig hoeven de Reserve Reserves zich niet al teveel zorgen te maken, de GGL zal de heren dit seizoen nog veelvuldig bijstaan als coach. Daarbij komt dat van de volwassen mannen van het tweede verwacht mag worden dat ze het beter doen zonder oppas dan hun brommerrijdende collega’s van de hoofdmacht.

De GGL blijft dus kiezen voor de Reserve Reserves. “Een kwestie van prioriteiten stellen” is een quote die we hem dan ook graag in de mond leggen. Hieronder een voorbeeldje van wat er kan gebeuren als je je prioriteiten niet helemaal op een rijtje hebt.