Vooruitblik wedstrijd tegen Blue Jays

Amsterdam, 3 juni 2011 – Er zijn nogal wat Reserve Reserves die aankomend weekend hebben uitgekozen om vakantie te vieren. Er staat een uit-wedstrijd in Meppel op de agenda. Op de een of andere manier zijn het altijd de weekenden met verre uitwedstrijden… Dat is al vaker gezegd, maar bij deze ook zwart-op-wit.

De GGL heeft gelukkig een succesvol beroep kunnen doen op de Reserve Reserve Reserves. De PC is gaan scouten, het internet afstruinen op zoek naar waardevolle informatie.

Helaas was er weinig te vinden over de heren van de Blue Jays. De geruchten over slidings en vrij worstelen op de thuisplaat zijn nog niet door de KNBSB bevestigd. Ze moeten echter wel een aardig budget hebben, want een echt supermodel de eerste bal laten gooien zal een aardige duit kosten. Hieronder een beeld impressie.

(klik op het plaatje voor meer plezier)

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.