Reserve Reserves nóg socialer

Amsterdam, 23 juni 2011 – Sociale media zouden de toekomst moeten zijn. De Reserve Reserve Twitter (@Reserves3) krijgt echter maar mondjesmaat volgers, tijd voor het echte werk! Vanaf vandaag bestaat er ook een Facebook pagina van de Reserve Reserves!

Bij het opzetten van deze pagina werd de PC meteen duidelijk dat op Facebook meer te halen valt. De ene na de andere vriend meldt zich spontaan aan, de teller staat nu op 5. Dat is al bijna vijf keer meer vrienden dan de voormalig GKL IRL heeft! En er zijn meer uitnodigingen de digitale deur uitgegaan.

Als alles werkt zoals het moet werken dan zullen alle berichten van deze site ook op Facebook te zien zijn. Het stukkie over de wedstrijd van gisteren laat nog even op zicht wachten. De Twitteraars weten de uitslag al: 5-1