Waarom de Reserve Reserves de Reserve Reserves zijn

Amsterdam, 27 juli 2011 – De zomerstop is in al z’n hevigheid losgebarsten. Sommige Reserve Reserves zijn met vakantie, maar de oplettende lezer moet opgevallen zijn dat niet alle heren hier altijd rekening mee houden.

Dan is er ook nog een andere categorie Reserve Reserves die, waarschijnlijk zonder sociaal leven, en onder het mom van ‘een beetje de vorm vasthouden’, besluiten ook in de luttele weken die de zomerstop rijk is, op het honkbalveld te gaan staan.  De GGL natuurlijk, maar ook de heren die zichzelf nog tot de ‘spelers’ rekenen hebben soms die afwijking.

Gisteren was zo’n dag waarop maar liefst twee Reserve Reserves besloten aan de vorm te werken en de hoofdmacht van HCAW te komen versterken. In de eerste helft van de achtste inning, met één uit, bij een stand van 3-0 in het voordeel van HCAW kon De Souza de heuvel betreden. En omdat gedurende het seizoen is gebleken dat hij samen met de PC een ijzersterke batterij vormt, mocht de PC achter de plaat plaatsnemen. Het resultaat kan geraden worden: twee snelle nullen en ‘we’ waren uit de inning. De wedstrijd werd daarna ook niet meer weggegeven.

Hieronder twee plaatjes die als bewijs zouden kunnen dienen, in ieder geval is De Souza herkenbaar in beeld.

We kunnen niet beloven dat dit optreden dit seizoen een gevolg gaat krijgen, maar uitsluiten doen we het ook niet.

2 reacties

  1. Vraag me af of een dergelijk stukje was geschreven als het niet de PC was die meedeed bij het eerste!?

    Overigens betekent dit ook dat wij de play downs gaan spelen op vrijdagavond?

    Groet,

    Kokosmakroon

  2. Het mag duidelijk zijn dat Pannekoek (was dat niet met een ‘n’?) alias Kokosmakroon (was dat niet iets met kokos?), opper Matenaaier (was dat niet met een ‘n’?) GKL is….

Reacties zijn gesloten.