ZVVGM

Amsterdam, 23 augustus 2011 – De afgelaste wedstrijd tegen de Piraten leverde een hoop gedoe op. Bollen over, betalen voor een overvolle parkeerplaats, honderden meters lopen met zware honkbaltassen, om er dan bij de kantine achter te komen dat er geen Piraat aanwezig was, en het ondergelopen veld was afgekeurd zodat iedereen weer onverrichter zake naar huis moest.

Nou ja, niet geheel onverrichter zake…. De offspring van Ed de Kroket had al een rompertje met het┬áReserve Reserve logo ontvangen, het was nu ook tijd om de Zoon Van Voormalig Gastspeler Maarten in het nieuw te steken. Het werd een gezellige en feestelijke bijeenkomst op het natte parkeerterrein.

We hadden hier graag de foto’s met de daadwerkelijke baby laten zien, helaas is VGM de laatste week te druk met de PC helpen de GGL helpen de Hoofdmacht te helpen.