Hoor en wederhoor, ook Blue Devils onschuldig

Rijswijk, 15 september 2011 – Anoniem mogen de reacties dan wat negatief zijn, de reageerders die openlijk voor hun naam en cluppie uitkomen zijn wat genuanceerder.

Een welgemeend excuus aan zowel de Mokum Hawks als de Meppeler Blue Devils zijn bij deze dan ook wel op z’n plaats. Het vervelende bericht dat eerder deze week op deze site verscheen bleek niet uit Amsterdam te komen. De PC ging ten onrechte uit van enig waarheidsgehalte in de uitgebraakte tekst.

Na uitgebreid onderzoek bleek het bericht uit hartje Meppel te komen. Maar uit een niet-anonieme reactie op deze vondst afkomstig van een officiƫle vertegenwoordiger van de Blue Devils, blijkt dat ook deze club niets te maken wil hebben met zo veel spelfouten!

Dank Mokum Hawks en Meppeler Blue Devils voor de sportieve reactie, en het uit de wereld helpen van vervelende misverstanden over niet bestaande negatieve emoties.