Nieuw Meppels Pijl?

Amsterdam 14 september 2011 – Vanochtend werd de PC positief verrast, of liever gezegd, bevestigd in zijn ongeloof dat de zielige reactie op de posting “WAAROM GAGARIN KANTINEDIENST ZOU MOETEN WILLEN DRAAIEN” niet van de trotse Mokummers afkomstig kon zijn.

Een bericht van een Amsterdamse vriend van de Reserve Reserves, en tevens Hawk, over hun ongeloof over de vele spelfouten in het kleine stukje tekst, maakte de PC nieuwgierig genoeg om op onderzoek te gaan.

Bij het achterlaten van een bericht wordt automatisch een IP-nummer opgeslagen. IP-nummers zijn te herleiden naar een plaats en een adres. Niet altijd 100% accuraat, maar in dit geval is het in ieder geval duidelijk dat de reactie niet uit, of uit de buurt van, Amsterdam afkomstig is.

Meppel is het plaats delict! U weet wel, van die Blauwe Duiveltjes, die zelf de kans gemist hebben een ‘knuppel te steken’ voor een kampioenschap van de Reserve Reserves. Nog sterker wie er ook kampioen wordt, aan Meppel heeft het niet gelegen!

Eén reactie

  1. Ik kan me niet voorstellen dat een Meppeler dergelijke stukjes plaatst op jullie site. Wat voor belang zou hij/zij daar bij hebben. Van oudsher heeft Blue Devils een goed contact met HCAW en afgelopen zaterdag , toen BD met de junioren tegen het HCAW interregioteam speelde, was het ook weer erg gezellig. En wie kampioen gaat worden? Gewoon het sterkste team.
    Ik wens HCAW succes.

Reacties zijn gesloten.