Een Fox verliest wel zijn haren…

Amsterdam, 14 februari 2012 – In dit geval blijft het haarverlies de Fox bespaard, maar is deze kop bedoeld voor de scherpe ontdekker van de Fox, juist ja, de GKL.

Vorig seizoen verdween hij net zo snel als dat hij gekomen was. Trevor Fox was net lang genoeg in Nederland om genoeg punten voor de Blue Devils veilig te stellen om niet uit de klasse te donderen. Maar toen de punten eenmaal in de pocket waren, was hij ineens in geen velden of wegen meer te bekennen.

Totdat de GGL dit weekend een zekere Mr. Fox op de site van de MLB ontdekte. De Amerikaan heeft namelijk na het kortstondige verblijf in ons kikkerlandje besloten helemaal ‘down under’ te gaan. In de professionele Australian Baseball League was hij in een tweetal thrillers van wedstrijden onderdeel van het kampioensteam van de Perth Heat.

Het mag duidelijk zijn dat na zijn optreden tegen de Reserve Reserves in 2011 hij zich gerealiseerd heeft dat emigreren de enige mogelijkheid was om kampioen te worden.

Voor de liefhebbers zijn de statistieken op te vragen bij de GGL. In al zijn wijsheid was hij natuurlijk al lang op de hoogte van de pareltjes in die competitie aan de andere kant van de wereld. Misschien dat de jochies van de hoofdmacht daar dit jaar zelfs de vruchten van gaan plukken.