De oude doos van Daco

Amsterdam, 5 februari 2012 – Het moet soms moeilijk zijn in Argentinië. Aan de andere kant van de oceaan worden koude records gebroken, en de rayonhoofden van de Friesche Elfsteden zijn druk aan het vergaderen. Je zet de Unox muts die je hebt meegenomen uit Holland toch maar even op. Voor het gevoel.

Waar je stiekem al jaren op hoopt, gebeurt dan toch: Een hele zwik Nederlandse dames komt je opzoeken om de heimwee te verdrijven. Helaas komen ze niet verder dan het hockeyveld en krijgen ze daar nog klop ook van de lokale schonen.

Wat doe je dan? Juist! Je duikt de oude doos in op zoek naar herinneringen uit dat koude kikkerlandje, waar je hart van opwarmt. En de Reserve Reserves zijn Daco dankbaar voor dit mechanisme! De site is sinds vandaag verrijkt met de beelden van het Kampioenschap van 2003, afkomstig uit de oude doos van Daco…