Winterpret 2012

Amsterdam, 3 februari 2012 – Half Nederland staat in de file. Misschien leuk om voor die mensen wat Reserve Reserve afleiding op de site te dumpen.

Als eerste een mededeling voor Rick van den H.: STOP MET ZOEKEN! We ruimen graag een plekkie in. Een pak is snel bijbesteld. De contributie is best redelijk. En je speelt bijna alle wedstrijden, maximaal twee wedstrijden op de bank!. En als je het handig speelt hoef je niet één keer de foutballen te doen! Geen idee waar dit over gaat? Kijk hier.

De volgende oproep is voor de PC.: TRAINEN, TRAINEN, TRAINEN!!! Deze week is het laatste obstakel tussen jou en een glorieuze interland-carrière weggenomen. Geen idee waar dit over gaat? Kijk hier.

En dan een laatste dingetje. De webmeester heeft even getwijfeld, maar uiteindelijk zal ook op deze site het woord ‘honkbal’ even in één adem genoemd worden met het woord ‘korfbal’. Gelukkig zijn er maar weinig bezoekers op deze site in de wintermaanden. Maar het idee van gemixt douchen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven: