Fokker in de Hall of Fame

Amsterdam, 25 februari 2012 – Deze week kregen we bericht van de Penningmeester dat Vliegtuigbouwer Fokker op de kleintjes is gaan letten. Niet alleen letterlijk, maar helaas nu ook figuurlijk. De contributie voor seizoen 2012 is niet betaald. De Reserve Reserves zijn daarmee vanaf heden een kleurrijk speler armer, maar ook een Hall of Famer rijker.

Er waren eerst geruchten dat ex-coachie coachie geen ruggengraat zou hebben, en dat dat zijn honkballoopbaan in de weg zou staan, maar die geruchten zijn nooit bewezen. Onlogische geruchten ook, want iedereen kan zien dat het juist aan de graat niet ontbreekt bij de lange Overvener. Dat is dan ook niet de oorzaak van het einde van een glansrijke honkbal carrière, nee, het zijn slappe knieën die definitief roet in het eten hebben gegooid.

Seizoen 2011 was door de slepende blessure al een lijdensweg geworden, zonder at-bats of anderszins actieve participatie. Nu blijkt het ook in 2012 niet meer te lukken. We hopen hem nog veel langs de zijlijn te zien, en natuurlijk bij de Brabant Cup, want daar zal officieel afscheid van hem genomen worden, in Reserve Reserve stijl.

Wie nog een keer goed wil nalezen wat ex-coachie coachie voor de Reserve Reserves heeft betekend kijkt hier. Maar het overzicht is zoals bij alle Groten der Reserve Reserves ook in de Hall of Fame terug te vinden