Reserve Reserves in Oranje

Amsterdam, 29 februari 2012 – Het zal u niet verbazen, kampioen word je niet zomaar, veel Reserve Reserves hebben vroeger op een (nog) hoger niveau gebald dan de Hoofdklasse Aluminium.

Als je goed zoekt dan is er zelfs een aantal echte Oranje Internationals terug te vinden in de gelederen van de Reserve Reserves. Nu ziet het er naar uit dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Normaliter passeren de Oranje-klanten de RR’s op hun weg naar beneden, als het nergens meer over gaat, als het hoogtepunt geweest is, kortom, als het ‘op’ is. Maar nu lijkt ook een honkballer die onderweg naar boven is een plekje in de Oranje-hoofdmacht te verdienen.

De Reserve Reserves zijn dan ook erg trots dat Kyle Ward, die na de teleurstellende eerste helft van het seizoen 2011, op krachten kon komen in de Eerste Klasse A, en nu tóch de selectie van het Nederlands Team heeft gehaald. Chapeau!

Voor de niet-kenners hieronder de Reserve Reserve Oranje crew v.l.n.r. Frank Koene, Roy Berrevoets, Jurjan Koenen, Danny Wout en nu dus Kyle Ward.