Reserve Reserves vs. Bitterballen 2-0

Rosmalen, 31 maart 2012 – Het was koud, koud, koud. Maar er dreigde een doem-scenario. Als de eerste dag niet winnend werd afgesloten, zou de eerste wedstrijd op zondag in de zeer vroege morgen gespeeld moeten worden.
20120331-162652.jpg

De heren uit Bussum zijn dan ook wel goed, maar niet gek. Extreem gemotiveerd werden de eerste twee tegenstanders aan de zegekar gebonden. Met hoeveel, vraag het niet, het zijn tenslotte oefenwedstrijden. De stand in de kantine is een stuk duidelijker, de bitterballen zijn snel van 80 naar 0 gegaan. Het bier vloeit rijkelijk. Tilburg here we come!

En wat morgen betreft, het kan alle kanten op, maar ik zou niet al te hard rekenen op een vroeg Bussums Lente Kampioenschap. Daar is het veel te koud voor, en de finale te laat.