Rosmalen 2012

Amsterdam, 3 april 2012 – Het was me het weekendje wel. De Brabant Cup is door de Reserve Reserves met een tevreden maar katerig gevoel afgesloten.

En ‘katerige gevoel’ moet in dit geval heel erg letterlijk genomen worden. Zaterdag werden beide wedstrijden glansrijk gewonnen, en zondag werd slechts één wedstrijd afgesloten met minder punten dan de tegenstander. En dat was nog voor een goed doel ook. De Mokum Hawks denken nu waarschijnlijk dat de Bussumse Reserve Reserves een kansloos naar alcohol stinkend team zijn, en hoewel dat niet ver van de waarheid is sluiten we niet uit dat we tijdens de competitie een weekendje of twee wat rustiger aan gaan doen.

Helaas is het niet mogelijk alle vier de wedstrijden in geuren en kleuren te beschrijven, de alcohol die op zaterdagavond rijkelijk gevloeid heeft voorkomt dat. En u mag eigenlijk wel blij zijn dat de geuren u bespaard blijven. De Reserve Reserves hebben zelden op zo’n ‘winderig’ veld gespeeld. Het zou de crème brûlée weleens geweest kunnen zijn.

Voor de zekerheid is de camera op zaterdagavond niet meegegaan. Dus ‘what happened in Tilburg, stayed in Tilburg’. Omdat er zondag nog maar net genoeg Reserve Reserves over waren, en er dus geen cameraman kon worden aangewezen ook daarvan geen beeldmateriaal.

Toch nog even de twee hoogtepunten van de zondag:

1) Ex-coachie-coachie gooide een complete game en kan als winnend werper waardig afscheid nemen van zijn carrière als Reserve Reserve.

2) De GGL kan nog steeds een aardig balletje slaan, maar voor fielden begint de grond wel erg ver bukken te worden. De combi leverde een hele lange single, en diepe dubbel, maar ook een beschamende bal door de stokken op. We hebben ervan genoten, vooral van die laatste.

Hieronder een kleine selectie van het beeld dat op zaterdag voornamelijk door Remmie geschoten is: