Teamfoto: Photoshopper gevraagd

Amsterdam, 5 april 2012 – Het is een gezellig stelletje, die jongens van de Reserve Reserves, maar als je het goed bekijkt is het eigenlijk gewoon een stelletje onbetrouwbare, onberekenbare vlegels. 

Omdat een groot aantal heren het teambelang uit het oog is verloren. En vrouw(en?) en kinderen een belangrijkere rol hebben gekregen in hun leven, is het zo goed als onmogelijk geworden een teamfoto te maken met daarop het hele team. Hieronder de eerste poging van dit jaar. De poging die de organisatie van de Brabant Cup heeft ondernomen is nog nergens terug te vinden.

Er zal nog een aantal nieuwe pogingen gedaan worden. Aan het eind van het seizoen zullen we de meest complete versie sturen naar een Photoshop-expert (vrijwilligers?) om de waarschijnlijk toch nog ontbrekende Reserve Reserves erbij te toveren.