Excuses voor Super Cecile!

Amsterdam, 21 mei 2012 – De wedstrijd werd afgelast, de spelers werden afgesmst, maar helaas allemaal te laat voor de bollendienst. Alle bollen waren al gesmeerd, geen weg meer terug.

En of dat nog niet erg genoeg was werd alle eer voor het smeren ook nog ‘ns aan de verkeerde toebedeeld!

Super Seb was dan wel (toevallig?!) aanwezig om de nodige puntjes weg te werken, maar dat laat onverlet dat de eer voor al dat lekkere eten niet aan hem, maar aan Super Cecile (aka mama Dammers) ten deel valt! Hierbij dan ook de welgemeende excuses van de webmeester van dienst.

Deze excuses willen nog niet zeggen dat de schuld erkend wordt. In het Bollenschema staat toch echt dat Super Seb aan de beurt was, en wijzigingen  zijn nooit doorgegeven. Terecht dus dat Edgar de hele week brood moet eten.