Zuidvogels zijn geen watervogels

Amsterdam, 20 mei 2012 – Er viel vanochtend een beetje regen, maar de voorspellingen waren prima. Het zou net op tijd droog worden en de temperatuur begon er ook eindelijk een beetje op te lijken. Play ball!

Maar Zuidvogels dacht er kennelijk anders over. Geen idee wat er aan de hand was met het veld, maar voordat we zelf een kijkje konden nemen lag de wedstrijd er al uit. Daarmee is in ieder geval bewezen dat Zuidvogels geen watervogels zijn. En wat voor vogels het dan wel zijn? Pôk, pôk, pôk…..

Als alles mee zit dan valt er dit seizoen nog ergens een gaatje in het schema zodat we alsnog de wedstrijd kunnen spelen. Wat we dan te eten krijgen is nog onduidelijk, maar KFC lijkt toepasselijk. Super Seb heeft vandaag in ieder geval voldaan aan zijn Bollen-taak, dat bewijst onderstaande foto.