Reserve Reserve BBQ – Save the date (1/9/2012)

Rijswijk, 28 juni 2012 – Omdat Terrasvogels de afgelaste wedstrijd van vorige week vrijdag niet gisteren wilde inhalen hebben de Reserve Reserves voor het eerst sinds weken weer heerlijk kunnen trainen. 

Het was dan ook zowaar een dag die redelijk wat weg had van de zomer! Kortom, tijd voor een BBQ, of in ieder geval het plannen daarvan. Rikkie heeft zijn achtertuin ter beschikking gesteld en bepaald dat het op 1 september gaat gebeuren.

In principe is het BBQ-feestje alleen bedoeld voor Reserve Reserves en hun aanhang, maar ja, hoe groot is die aanhang? En eh… deze publieke uitnodiging komt ook op Facebook te staan, en je weet nooit hoe dat afloopt?!

We hebben alvast een rekening geopend om de te verwachten schade aan het huis van de familie Kalies enigszins te kunnen vergoeden.