Top prestatie in de Vallei

Amsterdam, 27 juli 2012 – De heren van het Eerste Honkbal Team van HCAW traden gisteren aan in de eerste wedstrijd van de play-downs. Dit stukje, en de titel van dit stukje gaan daar duidelijk niet over.

Ondanks het feit dat de heren van de Reserve Reserves hun zomerslaap houden weten ze toch nog unieke prestaties te leveren. Gisteren bijvoorbeeld wisten Ed de Kroket en de PC een ongekende omzet te draaien in de Bussumse Dug-inn.

Terwijl de hoofdmacht op het veld er een potje van maakte werden de teleurgestelde fans uitermate goed bediend in de kantine.

Er was geen supporter die nuchter het terrein kon verlaten, de tosti’s waren aan het eind van de avond compleet uitverkocht, Freddy Heineken stuurde hoogst persoonlijk een bedank-telegram en de omzet had dus ongekend hoog kunnen zijn.

Hoe hoog precies, of hoe hoog het had kunnen of moeten zijn bleef echter onduidelijk. Ed de Kroket kan prima tot drie tellen, dat gebeurt ‘m zelfs maar al te vaak, maar na drie wordt het echt een gok, afrekenen werd dus een loterij, en als ie dan ook nog met de hand in de kas wordt betrapt…

Het werd een gezellige avond, die helaas tot ver na middernacht duurde…

20120727-233349.jpg