“De Kreis” nu ook onderweg naar de Major League

Amsterdam, 5 augustus 2012 – Dat de Reserve Reserves een kweekvijver van succes is mag als bekend worden verondersteld. Toch zijn we trots dat dit keer op keer bewezen wordt. Ook vandaag is er weer een wapenfeit bijgekomen.

Drie weken geleden gooide De Kreis nog vier voortreffelijke innings tegen de Zuidelijke Vogels, vandaag zorgde hij er eigenhandig voor dat de Hoofdmacht van HCAW definitief in de Hoofdklasse kan blijven, en dat Sparta/Feyenoord tegen RCH mag spelen voor behoud, als ze tenminste genoeg spelers op de been krijgen.

De Kreis wist de Rotterdammers zes tweederde innings het leven zuur te maken. Hij gooide vier keer drie slag, slechts één keer vier wij en kreeg maar vier honkslagen tegen. Hij hoefde dan ook geen punten te incasseren!

Het is nu dus alleen nog maar een kwestie van tijd voordat Brian Farley hem oppikt voor Oranje. Bij de World Baseball Classic kan hij dan vervolgens al vast wennen aan de stadions waarin hij ongetwijfeld regelmatig zal schitteren.