CHANGE THE DATE: 29 september & 6 oktober

Amsterdam, 13 september 2012 – De bond heeft in al haar wijsheid besloten dat de heren in de Eerste Klasse B een week langer hebben om de competitie af te werken. Redelijk curieus omdat de Reserve Reserves vorig jaar wél nog drie dagen voor het begin van de Aluminium Series een inhaalwedstrijd moesten spelen.

Maar goed, het is niet anders, we wachten een weekend en het hele circus wordt een week doorgeschoven. De data van de Alumium Series zijn nu in ieder geval 29 september en 6 oktober. Een eventuele beslissingswedstrijd zal dan op 13 oktober gespeeld worden. Waar de eerste wedstrijd gespeeld zal worden is nog niet duidelijk, zeker is wel dat het een uitwedstrijd wordt. Dat betekent wel dat er op 6 oktober thuis bij HCAW gespeeld wordt. Hou de site in de gaten voor updates over de tegenstander en de planning.