Water meester!

Amsterdam, 6 oktober 2012 – Het was me het dagje weer wel. Vroeg in de ochtend bleek al dat vandaag spelen een onbegonnen zaak was, en dat er nog behoorlijk wat werk verzet moest worden om dat voor morgen wél mogelijk te maken.

Het eerste werk werd verzet door ad-interim teammanager Frank Mooijman. Bij de afwezigheid van de GGL en het absolute wantrouwen in de GKL voelde hij zich geroepen de hele boel in goede banen te leiden. De bond bellen, tegenstanders, umpires, de koningin, het standaard rijtje zeg maar.

Stiekem vind Frank de Reserve Reserves véél leuker dan de carrousel van de hoofdmacht, dus zijn optreden vandaag, en eigenlijk de hele week, kan beschouwd worden als een zeer goede open sollicitatie. Mochten de Reserve Reserves besluiten dat ze ook daadwerkelijk een teammanager nodig hebben dan maakt  Frankie”, zoals we ‘m nu al liefkozend noemen, een goede kans (niet te verwarren met Frankie Koene die we geheel tegen zijn zin, maar eveneens liefkozend “peanut” zijn blijven noemen).

Na het werk van Frank werd groundsman Ruud ingeschakeld die de helse klus onmogelijk alleen kon klaren. Het leek letterlijk wel een beetje op dweilen met de kraan open. Met behulp van Super Seb, Super VGM, Super Jariño (die voor de gelegenheid z’n eigen materiaal mee had genomen), Super De Souza, Super Krijtje en Super PC werd het veld in enkele uren drooggereden, geprikt, geblazen, kortom droog gemaakt. En voor wie het niet gelooft hieronder de “voor” en “na” foto’s.

3 reacties

  1. Hulde aan alle tuinmannen!!! Op naar een mooie zege/kampioenschap….

Reacties zijn gesloten.