Wit is geen kleur

Amsterdam 9 februari 2013 – Er zijn lieden die na het aanschouwen van het nieuwe veld in Bussum vandaag aandringen op het aanpassen van de poll op deze site.

Maar u en ik weten dat dat natuurlijk grote onzin is. Een wit veld zou nooit door de keuring van de KNBSB heen komen, en om dan maar een eigen bond op te richten is net een brug te ver. Alhoewel, het zou de komende jaren waarschijnlijk wel de enige kans zijn voor ons aller geliefde cluppie om Nederlands Kampioen in de Houtklasse te worden.

De poll blijft dus wat ie is, er kan nog steeds gestemd worden op deze site. Voor de mobiele stemmers onder u geldt dat u heel even van uw mobiele instelling af moet, om de poll in de rechter kantlijn te kunnen zien.

20130209-104217.jpg

5 reacties

  1. Beste Reserve Reserves. vlgs. mij is het niet mijn verantwoording dat “men” het bijbehorende stukje niet leest 😉 Maar om mijn goede wil te tonen: Jeugdige en ook al wat oudere bezoekers, het gaat hier om een HONKBALVELD 🙂

Reacties zijn gesloten.