Oproep! Stem voor de kleur!

Amsterdam, 7 januari 2013 – De vorst is weggebleven, maar de werklieden niet. Als het allemaal een beetje meezit dan kunnen binnenkort de eerste kunstgrassprietjes aanschouwd worden in de Bussumse Vallei.

Dat er kunstgras komt staat nu wel vast. Hieronder is dan ook te zien dat de bijbehorende zandgrond al is gestort. Er was even sprake van een open Bussums Kampioenschap Zandkasteel Bouwen, maar door de enorme tijdsdruk heeft het bestuur van dit lucratieve evenement af moeten zien.

Datzelfde bestuur heeft de Reserve Reserves gevraagd mee te denken aan één van de vergeten punten uit het plan: De kleur van het veld. Niemand heeft daar ooit eerder over hoeven nadenken, want te sturen was dat nooit, maar de leverancier van het Bussum-turf heeft aangegeven nog alle kanten op te kunnen.

Omdat de Reserve Reserves leven voor hun publiek, hebben we besloten de vraag van het bestuur door te zetten naar onze vrienden en volgers. Stem dus nu, op deze site, onder het kopje “Stemmingmakerij”, op uw favoriete kleur voor het nog te leggen kunstgras aka Bussum-turf.veld070213

 

3 reacties

Reacties zijn gesloten.