Einde zomerstop nu écht in zicht

Amsterdam, 11 augustus 2013 – Om volgende week niet helemaal koud aan de start van de tweede ‘helft’ van het seizoen te verschijnen, had de GGL een oefenwedstrijd tegen Zuidvogels gearrangeerd.

Het aardige van oefenwedstrijden is dat je daarin dingen kan oefenen die je nog niet helemaal onder de knie hebt. In dat opzicht was het een geslaagde exercitie. Zo werd er gewonnen van Zuidvogels, een goed voorbeeld van iets dat de Reserve Reserves dit seizoen niet onder de knie hebben.

En om de tegenstanders van de rest van het seizoen niet wijzer te maken, want wie weet waar het allemaal nog heen gaat, laten we de stats en de play-by-play hier even achterwege.

Nou, vooruit, een paar tipjes van de sluier dan.

Tip 1) Edgar was dit seizoen voor het eerst direct betrokken bij een strike-out (maar concludeer niet te snel, hij heeft ook een inning gegooid)

Tip 2) De Reserve Reserves kunnen homeruns slaan (we zeggen niet wie)

Tip 3) De Reserve Reserves kunnen back-to-back homeruns slaan (we zeggen niet wie)

Tip 4) VGM vertelde na de wedstrijd dat hij een ‘bom’ had geslagen (maar dat doet ie altijd, dat vertellen dus)

Tip 5) Woody is toe aan een nieuwe, nog grotere handschoen (maar als dat niet werkt neemt ie gewoon een hekje mee het veld in)

Tip 6) Didi is veel beter dan Rikkie. Aardiger ook. Er zou volgend jaar best wel ‘ns geswopt kunnen worden.

Ook de post-game werd vandaag nog even serieus geoefend, maar dat had u vast al gezien aan onderstaande foto.

20130811-230831.jpg

Volgende week zondag gaan we weer voor het eggie. Uit bij Alcmaria gaan we vanaf 14u kijken of er nog iets van het seizoen te maken valt, of dan toch in ieder geval iets van de persoonlijke stats.