Sweet 16

Amsterdam, 8 januari 2014 – Gisteren zijn de heren Reserve Reserves weer gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De kunstgrasschoenen voor de zaal waren weliswaar besteld, maar nog niet geleverd, en dat kwam best goed uit.

Er werd namelijk getraind op de good old gymzaalvloer, een perfecte ondergrond voor slidings op de bal, en op de man bleek al snel.

Wat ook al snel bleek is dat we bij deze eerste bijeenkomst van het jaar ook direct een hoogtepuntje hebben kunnen vieren. Alle 15 spelende Reserve Reserves én de onvermijdelijke GGL waren namelijk aanwezig. Sweet 16 dus! Het is dat de petten er nog niet zijn, maar het was anders hét moment geweest voor een teamfoto, want de ervaring leert dat de kans niet zo groot is dat we deze opkomst dit jaar nog een keer halen.

sweet-16