Old vs. Older, niets gebroken

Amsterdam, 28 juni 2014 – Afgelopen woensdag was het dan zo ver. Veel oudjes uit het verleden kwamen naar de Vallei om nog één keer de befaamde Reserve Reserve pastasalade op te scheppen. Daarna moest ook nog een beetje gehonkbald worden.

Niet alle voormalig Reserve Reserves hadden nog vertrouwen in het pastasaladerecept en besloten voorzorgsmaatregelen te nemen. Daardoor werd jammer genoeg niet de HCAW-kantine de plek van de reünie, maar Grillroom Baba aan de Spiegeldwarsstraat.

We kunnen van alles zeggen over de wedstrijd, maar doen dat lekker niet. Het was mooi weer, de zon scheen, de sun-delay werd ontweken door gewoon door te gaan en de helft van Ton & Joop floot een prima partij. O ja, en wat echt belangrijk is, er werd niets gebroken, gekneusd of gescheurd. Al  zal wel een aantal voormalig Reserve Reserves de rest van de week in een iets lager tempo hebben moeten afwerken.

teamfoto