Er wordt weer gewonnen!

Amsterdam, 1 juli 2014 – Het leek er even op dat de heren Reserve Reserves zich gingen gedragen als de hoofdmacht, maar ze hebben de smaak van winnen gelukkig weer te pakken. Afgelopen zondag werd de derde partij op rij afgesloten met meer punten dan de tegenstander. De Zuidvogels waren het slachtoffer. Het werd in Huizen 4-12 voor de Bussumse bezoekers.

Omdat De Souza onze jongens aan het steunen is in zijn thuisland, of ergens ander spaβ aan het maken is, mocht De Kreis namens de Bussumers als eerste de heuvel betreden. En omdat dat de afgelopen keren helemaal nog niet zo slecht ging besloot de defensie hem deze keer maar ‘ns te steunen. Nog sterker, ook de offensie besloot een balletje mee te slaan. Dit alles resulteerde in de eerste, niet meer dan verdiende win van De Kreis.

Opgooier nummer 2 kwam van de Hoofdmacht, om het winnen af te kijken. En al snel had hij de smaak te pakken want met slechts één tegenpuntje in vier innings kon Paalvast niet zo Balvast terugkijken op een prima outing. Het puntje was niet verdiend, maar dat kwam, zoals zijn naam al doet vermoeden, door eigen toedoen. “Ballengooien is het leukste wat ik kan verzinnen, en ik was er gewoon nog niet klaar mee vandaag”, aldus de opgetogen Hoofdmachter, die uiteindelijk toch maar twee slagmensen meer deed dan eigenlijk noodzakelijk was.

Aanvallend was het toen al helemaal gepiept. Blade had met vier hits alweer z’n negende Multi-hit-game van het seizoen te pakken. Edgar sloeg één hit en verlengde daarmee z’n hitting streak naar 9  wedstrijden. Voor NoNoJoe leek dat wat lastiger te worden omdat hij op het strafbankje moest beginnen. Geen probleem voor NoNoJoe, hij liet er geen twijfel over bestaan en ging drie voor drie.

Gagarin lijkt ook weer iets van z’n vorm teruggevonden te hebben en ging na vier hitloze wedstrijden weer ouderwets twee uit vier met twee doubles, drie ribbies en twee keer vier wijd. Remmie cijferde zich helemaal weg voor het team en verzamelde 60% van de strike-outs. Gelukkig hadden we de foto nog….

mexiiiiicoSuper Seb steunt Remmie, ook namens de rest van de Reserve Reserves

Woensdag (=morgen) wordt er alweer gespeeld en moeten de Bussumers weer helemaal opnieuw beginnen. Deze keer tegen onze vrienden van Quick. Komt dat zien, u hoeft deze keer niet helemaal naar Amersfoort, ze komen onze kant op.