Kroket definitief van de markt

Amsterdam, 10 augustus 2014 – Een dag nadat mini-Blade haar eerste levenslicht zag gebeurde er nóg iets bijzonders in het leven van een andere Reserve Reserve. Op 1 augustus trad Ed de Kroket in het huwelijk met zijn Angela. En wij waren erbij!

Nou ja, niet allemaal, een enkeling was verhinderd (bijv. omdat ie net vader was geworden) of had de uitnodiging gemist. Daar tegenover staat dat er ook mensen waren die niet uitgenodigd waren, dus dat hief elkaar lekker op.

De vraag is nu of al die vrouwen (meisjes meer eigenlijk) die normaliter bij de wedstrijden van de Reserve Reserves komen kijken nog steeds zullen blijven komen?

Zo niet? Ach, het waren mooie tijden Ed! Bedankt daarvoor, en ook gefeliciteerd namens alle Reserve Reserves!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ed, zoals we ‘m kennen…