Dat van vriezen en dooien

Amsterdam, 15 maart 2015 – Met nog een week of vier te gaan voordat het echte voordat het echte spektakel los barst is er nog genoeg te oefenen. Of we zijn gewoon goed weer honkballers, dan kan natuurlijk ook.

Het was in ieder geval maar goed dat het publiek van vorige week deze keer niet was komen opdagen, of in ieder geval niet massaal was doorgelopen naar het tweede veld. De enige uitslag waar ik het hier dan ook over ga hebben betreft de rooie vlekken in de nek van de GGL. Maar ook daar moeten we eigenlijk maar niet te lang bij stilstaan.

De held van de wedstrijd was dan ook Tom, die met een scherp oog z’n brievenbus wist te verdedigen. Als enige foutloos vandaag.

Volgende week weer een wedstrijd. Vandaag vroor het, nu maar hopen dat het dan weer dooit. Letterlijk én figuurlijk.

reserveswing