Reserve Reserves klaar voor Groningen

Amsterdam, 21 maart 2015 – Met het hoogtepunt van het seizoen nog maar één week verwijderd waren de Reserve Reserves zich er vandaag van bewust dat er gepresteerd moest worden.

De tegenstanders uit Hoofddorp probeerden via een telefoontje naar de GGL hun start van het seizoen nog een weekje uit te stellen, maar het was gewoon droog in Bussum, en in Amersfoort. Dit laatste feitje hebben we te danken aan onze eigen Piet Paulusma, NoNoJoe. Kennelijk heeft hij de behoefte om na het vertrek van Jariño de rol van natuurkenner op zich te nemen. Volgens de laatste berichten is het in Huizen ook droog, maar aangezien deze site ook voor kinderen geschikt moet blijven (anders kunnen onze Rookies dit jaar de bollendiensten niet meer terugvinden), zullen we daar maar niet verder op ingaan. (huh?)

Om de Hoofddorpers toch iets tegemoet te komen werd vooraf afgesproken de wedstrijd te beperken tot zeven innings. Er werd nog even getwijfeld om daar twee uur van te maken, maar dat zou de bond maar op ideeën kunnen brengen, en daar zijn we wel een beetje klaar mee.

39 nullen later zat het er alweer op. Er werd geslagen, gegooid, gevangen en hardgelopen. Er werden risico’s genomen in het buitenveld, bommen geslagen, maar alleen in het binnenveld, en de bollen waren van Elsje. Eind goed al goed. Maar niet voordat de Ouwe Kreis de teamfoto had afgedrukt. Zonder Blade, Remmie en Woody was dit dé kans om er ook als team een beetje fatsoenlijk uit te zien. Meteen ook een buitenkansje voor de Rookies van de Hoofdmacht die een unieke kans kregen om met hun helden op de foto te gaan.

team2015

Staand: Edwin Dammers, Joey Eype, Laurens Dammers, Marco Flinterman, Maarten Grootveld, Roy Berrevoets, Ronald Bouwman, Steven van Groningen

Niet staand: Bob Klarenbeek, Arjan Elshof, Paul Das, Jeffrey Kreisel, Max Jansen, Jeroen Hubert, Jerry Frank