We kijken nog één keertje om

Amsterdam, 7 maart 2015 – We staan aan de vooravond van een nieuw seizoen. Morgen wordt het niet alleen mooi weer, maar ook mogen we weer de wei in voor de eerste oefenwedstrijd. 

De site is opgefrist, de ouwe meuk is eraf. We hebben de verlepte astronaut aan de straat gezet, maar die werd al snel samen met een kapotte televisie en een set oude pannen achterin een rood-wit busje gegooid. De aangevreten rotte kroket werd niet meegenomen, dus die zal wel ergens op de vuilstort te vinden zijn. De kleerkast die ook was blijven staan werd uiteindelijk meegenomen door een veel kleiner dametje met een hondje. En Jariño is ook wat voor zichzelf gaan doen. Hij heeft hopelijk ook nog tijd voor de tuin van de PC, daarom houden we het hier vriendelijk.

Maar voordat we aan de oefencampagne beginnen kijken we nog één keer achterom, naar het team dat vorig jaar.

ReserveReserves2014

Staand: De GGL, NoNoJoe, Woody, Jariño, De PC, Super Seb, Blade, Papa Dammers
Niet staand: VGM, Jopie, De Souza, Gagarin, Remmie, Ed de Kroket, Edgar, Elsje, De Kreis