We zijn begonnen!

Amsterdam, 8 maart 2015 – In een zonovergoten vallei traden de Reserve Reserves vandaag aan tegen de Reserves van HCAW. Zoals u van ons gewend bent melden we tijdens de oefenstage geen uitslagen, maar laten we zeggen dat de Olympische gedachte voor de Reserves dit keer prima opging: Meedoen, is belangrijker dan winnen.

Ook voor het iets meer ervaren team op het veld valt er echter nog een hoop bij te leren de komende weken. We zullen er dan ook niet al teveel woorden aan vuil maken, maar tjonge, jonge, wat kan die Remmie…. We willen dan zeggen ‘honklopen’, maar eigenlijk moet er gewoon een vraagteken achter.

Verder had de fotograaf van dienst maar één slagbeurt om de zwakheden bloot te leggen. De heren hadden echter geen schaamte en het was dan ook lastig om te kiezen met welke foto we zouden beginnen.

Hieronder de rijke oogst van een paar ballen foto’s schieten. Commentaar mag gewoon.

Jerry oefenwedstrijd

Woody oefenwedstrijd

Hé jij daar oefenwedstrijd