Hall of Fame zaterdag 2015

Amsterdam, 25 juli 2015 – De laatste jaren zijn er een hoop Reserve Reserves geweest die de handschoen aan de wilgen hebben gehangen, en de Reserve Reserves zouden de Reserve Reserves niet zijn als we daar op een gegeven moment ook iets mee gingen doen. En laat dit nou het gegeven moment zijn!

Dit is namelijk niet zomaar een weekend, maar het Hall of Fame Weekend 2015. Net als bij onze fans uit de VS gebruiken we dit weekend om de helden van weleer in het zonnetje te zetten. In tegenstelling tot wat er aan de andere kant van de plas gebeurt zal hier niet iedere held die geëerd wordt deze verering verwachten. Kent u hem? Stuur ‘m even een berichtje! Het zou zonde zijn als deze eeuwige roem aan de persoon in kwestie voorbij zou gaan.

Als eerste hebben we afgelopen week de al bestaande Hall of Fame een beetje opgepoetst. Leuk om er even een kijkje te nemen misschien: http://hof.reservereserves.com/. O ja, en mocht je het  filmpje op een gegeven moment zat zijn, het geluid kan uit en er zit een pauzeknop op!

Na het afstoffen van de homepage zijn we nog een keer door de pagina’s van de oude Hall of Famers gegaan en hebben wat historisch belangrijke informatie toegevoegd. Weet u nog wie De Rumboon was/is? En wat ze allemaal van ‘m vonden toen ie nog speelde? En wat heeft Twee Tosti met onze eigen Woody te maken?

Ook is er nu meer informatie terug te vinden over The Master of Disaster, en wie weet of Helmut het uiteindelijk gedaan heeft?

Papi schreef een speech toen hem om een quote gevraagd werd, alweer bijna 5 jaar geleden! De Kroaat heeft vorig jaar nog even gespeeld met de gedachte van een comeback, maar omdat hij nog steeds verantwoordelijk wordt gehouden voor de verdwijning van die ander Hall of Famer werd die droom niet gerealiseerd.

Verder blijkt na een beetje graven dat Nielsiepielse nóg een bijnaam heeft maar waarom is ook na de tekst uit 2003 nog steeds niet duidelijk.

Harry, Dubbelvla en Bluetooth hadden vroeger belangrijke taken die tot op heden verborgen waren in de krochten van de stukjes op deze site, maar nu zijn ze ook te vinden op hun eigen Hall of Fame pagina!

Zitten uw helden er niet tussen, of had je jezelf verwacht? Dat kan  natuurlijk, maar niet getreurd morgen wordt er nog een aantal voormalig Reserve Reserves het heldendom toegedicht!

hall of fame