Blade to the rescue

Amsterdam, 18 augustus 2015 – Door een regenachtig weekend is de zomerstop voor de Reserve Reserves noodgedwongen wat opgerekt. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen Reserve Reserves te bewonderen zijn.

De Hoofdklasse Hout zich heeft opgesplitst in potentiële kampioenen en potentiële degradanten. En omdat HCAW al een jaartje of tien niet in de eerste groep valt, maar er ook dit jaar weer alles aan zal doen om niet te degraderen, wordt de hulp van de Reserve Reserves ingeroepen. Je zou kunnen beargumenteren dat dit ook het bestaansrecht van dit RR-team is, of in ieder geval van de zelf aangenomen geuzennaam.

Niet schrikken dus als je tijdens de wedstrijd HCAW-DSS in de HoofdKlasse Hout vanavond ineens een Reserve Reserve het slagperk ziet betreden. En we gaan net zolang door met deze ontwikkelingshulp tot het paradepaardje van onze club zich veilig heeft gespeeld.

Blade to the rescue!